Beruházás

2023.07.07. 20:20

Ezúttal a konyhát fejlesztették a hatvani kórházban

Hatvanban mostantól ipari mosogatógép segíti az 𝖠𝗅𝖻𝖾𝗋𝗍 𝖲𝖼𝗁𝗐𝖾𝗂𝗍𝗓𝖾𝗋 𝖪𝗈́𝗋𝗁𝖺́𝗓-𝖱𝖾𝗇𝖽𝖾𝗅𝗈̋𝗂𝗇𝗍𝖾́𝗓𝖾𝗍 konyhai dolgozóinak munkáját.

Tari Ottó

Új mosogatógép a hatvani kórházban

Forrás: Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet/Facebook

Az intézmény a korábbi évekhez hasonlóan továbbra is elkötelezett a betegellátást-, illetve a működést érintő területek fejlesztése tekintetében – közölték a gyógyintézmény Facebook-oldalán. Törekvéseik részeként saját forrásból egy újabb, 25 millió forintos beruházást valósított meg a kórház élelmezés-üzemeltetése számára.

A minden igényt kielégítő, HACCP rendszer előírásának is megfelelő, futószalagos Hobart típusú ipari mosogatógépet már beüzemelték. A nagykonyhai berendezés előnye, hogy a háztartási mosogatógépekkel ellentétben rövid idő alatt elvégzi a mosogatási ciklust, így az edényzet egy adott étkezési turnus alkalmával akár többször is visszaforgatható. A mosogatógép használatával a betegétkeztetés folyamata gyorsítható, mindemellett megtakarítást érhetnek el a humánerőforrás, a munkafolyamatra fordított idő, valamint a fogyóeszközök beszerzése terén is.

Nem elhanyagolandó szempont, hogy a berendezés működésére kevesebb villamos energiát, illetve vízmennyiséget szükséges fordítani, ezzel megtakarítást érve el a közüzemi költségek tekintetében – tájékoztattak a gyógyintézményben.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában