Kézilabda

2024.01.22. 21:10

Rég nem tapasztalt magasságban a játékvezetői létszám

A Heves Vármegyei Kézilabda Szövetség (HVKSZ) évnyitó rendezvényére népes számban érkeztek a meghívott vendégek az egri Szent István Hotelbe.

Sike Károly

Szabó Péter (balról), Kocsmár Orsolya és Bartha Zoltán

Forrás: HVKSZ/Bók Tamás

A HVKSZ elnökeként, elsőként Szabó Péter köszöntötte a jelenlévőket. Ismertetve az est programját – amelyben a magyar felnőtt férfi válogatott Európa-bajnok mérkőzésének közös megtekintése is szerepelt – mindenkit arra bíztatott, hogy érezze jól magát a rendezvényen és későbbi munkájával a lehető legnagyobb mértékben járuljon hozzá a sportág hírnevének további öregbítéséhez.

Azt már Bartha Zoltán, a Játékvezetői Bizottság vezetője emelte ki, hogy a Heves vármegyei játékvezetők létszáma kezdi elérni az optimális szintet, ami nagy örömmel tölti a grémium tagjait.

– Bízom benne, hogy a fiatal kollégák színre lépésével kialakulhat egy olyan stabil játékvezetői gárda a vármegyében, amire már csak az idősebbek emlékeznek – fogalmazott Bartha Zoltán majd bejelentette, az idei évben nem indítanak játékvezetői tanfolyamot.
– A meglévő gárdának szeretnénk minél nagyobb támogatást adni ahhoz, hogy igazán ki tudjanak teljesedni a pályán. Az ő fejlődésüket szem előtt tartva dolgozunk velük bízva abban, hogy időről-időre garantált lehet az NB-s felterjesztés.

Öten tárgyjutalomban részesültek
A 2023-as évben nyújtott játékvezetői tevékenysége elismeréseként öt, pályafutása elején járó sípmestert tárgyjutalomban részsítettek. A díjazottak Kocsmár Balázs, Moczó Marco, Koós Réka, Szabó Jázmin és Kocsmár Orsolya.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában