Közélet

2012.09.15. 20:04

Kenyér, zsír, hagyma, só - Lagzi Lajcsi jótékonykodott - videó

Lagzi Lajcsi kente a zsíros kenyeret azoknak az adakozóknak, akik a Jót tenni jó! kampányt támogatták a gyöngyösi szüreti napokon.

j. m.

A Legyen Mindig Otthonuk Alapítvány Jót tenni jó! elnevezésű adománygyűjtő akciója fogyatékkal élő fiatalok otthonteremtését segíti. A civil szervezet kezdeményezéséhez csatlakozott szombaton Galambos Lajos, Balássy Betti és Varga Feri is, a szüreti napok vendégei-, illetve fellépőiként.

[caption id="" align="aligncenter" width="360"] A Görgényi László szüreti gulyásfőző versenyen idén is sokan és vidáman ragadtak fakanalat FOTÓ: Czímer Tamás
[/caption]

Az adományt annak a gyöngyösi kistérségben megépülő lakóotthonnak a kialakításához használják fel, ahol családban nevelkedő sérült fiatal felnőtteknek teremtenek lehetőséget az önálló élethez. Az anyagi támogatásért cserébe a civilek zsíros kenyeret adnak.

Az adakozók vasárnap délután is megtalálják a Fő téren a Szent Bertalan-templom előtt a Jót tenni jó! sátrát, ahol 18 órától a B. Braun Gyöngyös Kézilabda Klub sportolói kenik majd a zsíros kenyeret a támogatásért cserébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!