Kék hírek, bulvár

2013.05.30. 08:55

Kigyulladt egy családi ház Egerben

Egy kétszáz négyzetméteres, felújítás alatt lévő családi ház égett teljes terjedelmében csütörtök hajnalban. A tűzoltóknak hét sugár segítségével több, mint három óra alatt sikerült megfékezni a lángokat.

HEOL

Egerben, az Arany János úton egy családi háznak több szintje is kigyulladt, érkezett a bejelentés csütörtökön hajnal kettő óra előtt a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság főügyeletére.

A videót egyik olvasónk, Nyolcadikutas a Benzinkutas osztotta meg facebook oldalunkon. Köszönjük!

A helyszínre nagy erőkkel vonultak az egri hivatásos tűzoltók, valamint a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat is. Egy kétszáz négyzetméteres, felújítás alatt lévő családi ház égett teljes terjedelmében. Az oltás idejére az útszakaszt teljes szélességében lezárták. A tűzoltóknak hét sugár segítségével több, mint három óra alatt sikerült megfékezni a lángokat. A tűz keletkezésekor senki nem tartózkodott az épületben, így személyi sérülés nem történt. Jelenleg a tűzeseti helyszíni szemle folyamatban van.

[caption id="" align="alignleft" width="360"] Fotó: Ládi László
[/caption]

A tűzeset körülményeinek tisztázására az esettel kapcsolatban tűzvizsgálati eljárás indul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!