Közélet

2013.06.07. 15:46

Hétvégi programajánló

Ezen a hét végén is számos program várja az érdeklődőket Heves megyében.

HEOL

SZOMBAT

Eger A Bazilikában este 8 órától értelmileg sérült, halmozottan sérült és autista emberekért tevékenykedő, lakóotthonokat működtető „Egyenlő Esélyekért!” Alapítvány szervez jótékonysági koncert.
Felnémet Harmadik alkalommal rendeznek közösségi napot. Óvodások, helyi hagyományőrző együttesek, népdalkörök szórakoztatják a publikumot.

Kápolna Kilencedik alkalommal rendezik meg Kápolna Napját. A két napos programon lesz képzőművészeti kiállítás, muzeális gépek és veterán autók fesztiválja, mazsorett és taekwondo bemutató, a napot a Red Haus Blues Band műsora zárja. Mezőszemerén a Faluházban egész napos programmal várja az érdeklődőket a Nemzeti Művelődési Intézet Heves megyei irodája. Lesz gyermekszínházi előadás, a Pinceszínház Párterápia című produkciójával lép színpadra, de számos sportprogram és táncház is várja a településen élőket.

Pély Nagyszabású családi napot és falunapot tartanak a településen, immár harmadik alkalommal. A rendezvény keretében először találkoznak a Pélyről elszármazottak, ahová több mint száz résztvevőt várnak.

Szomolyán szombaton rendezik meg a hagyományos cseresznyefesztivált. A látogatók belekóstolhatnak a legendás cseresznyés pitébe is.

VASÁRNAP

Eger A Balassi iskola udvarán 7 órakor megnyitja kapuit az első egri bolhapiac. A szervezők szándéka, hogy a város egyik társasági eseménye, találkozási pontja legyen a vásár.

Hatvan Idén is megrendezik a térzenefesztivált. Több mint tíz zenekar előadása tölti meg dallamokkal a hatvani főteret.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!