Sport

2013.07.19. 09:31

A bélapátfalviak teremben, füvön, strandi homokos és műfüves pályán gyakorolnak

A labdarúgó technika csiszolása, labdás és labdanélküli koordináció, taktikai játékok, futsal, strandlabdarúgás, és a lábtenisz alapjai szerepelnek a Bélapátfalvai SKE napközis táboraiban.

B. Cs.

Mindezeket teremben, füvön, strandi homokos és műfüves pályán gyakorolhatják a résztvevők, akik a július 15-ei turnusban a 2004 után születettek gyermekekből, a július 29-én induló héten a 2000-es évet követően napvilágot látott fiatalokból, míg augusztus 12-től az idősebbek közül kerülnek ki.

- Az edzéseken kívül a gyerekek teljesítményének, technikai tudásának, labdaügyességének felmérését és rögzítését is elvégezzük, így ezen adatok segítségével évről-évre nyomon követhető a játékosok felkészültsége és fejlődésének üteme - szolgált követendő példával Horváth Tamás testnevelő-edző.

A rengeteg játék, verseny, gyakorlás, strandolás és élmény mellett a támogató Tometh Kft. jóvoltából saját  pólóval, érmekkel, díjakkal, és meglepetés ajándékokkal zárhatják a gyermekek az összetartásokat.
A szűkebb bélapátfalvai tankerület iskoláinak diákjain túl a bélapátfalvai járás településeinek labdarúgás iránt érdeklődő tanulói, és egri gyerekek is részt vehetnek a focitáborokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!