Kék hírek, bulvár

2013.08.07. 17:38

Kigyulladt egy családi ház

Lángra kapott egy nádfedeles ház Gyöngyöstarjánban szerda délután.

HEOL

Kigyulladt egy nádfedeles családi ház Gyöngyöstarjánban szerda délután - tájékoztatta a heol.hu-t Hevesi Katalin, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletes szóvivője.

A bejelentés délután negyed ötkor érkezett a katasztrófavédelmi szolgálat műveleti központjába. A helyszínre a gyöngyösi tűzoltók két gépjárműfecskendővel és egy vízszállítóval vonultak ki. Munkájukat a hevesi tűzoltók egy gépjárműfecskendővel segítik. Az oltás jelenleg is tart.

Hevesi Katalin úgy tájékoztatott, hogy a helyszínre riasztották a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is. A riasztási fokozat 2-es erősségű.

Azt még nem tudni, hogy mitől kapott lángra a tetőtérbeépítéses, náddal fedett ház teteje. Információink szerint a házban lakók a helyszínen vannak és még a lánglovagok megérkezése előtt kihoztak az épületből egy gázpalackot.

19:14

A lánglovagok befejezték a tűz oltását, jelenleg az utómunkálatokat végzik. A ház szinte teljes terjedelmében leégett. Személyi sérülés nem történt, a kár azonban jelentős.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!