Közélet

2013.08.13. 11:40

Gépszörnyek és szépségverseny: nemcsak a férfiak örömére - Fotók

Hatvanban harmadszor rendezték meg a Retró Strandfesztivált, s – mint a korábbi években – az esemény fénypontja ezúttal is a szépségkirálynő megválasztása volt.

T. O.

Tizennyolc lány jelentkezett a megmérettetésre, s közülük tizenkettőnek adott lehetőséget a zsűri arra, hogy a döntőben is összemérjék bájaikat. Itt először fehér pólóban és forrónadrágban, majd bikiniben, végül pedig estélyi öltözékben vonultak a kifutóra, s az ítészek a három forduló alapján hirdették ki a végeredményt.

A Strand Szépe-választás győztese Nagy Barbara Viktória (4-es számmal versenyző) lett, udvarhölgyeivé pedig Öchlsläger Kittit és Kristály Fannit választották. A közönségdíjat – igencsak határozott fölénnyel – a mindig mosolygós Csombor Szabina vehette át. A három dobogós bekerült a Miss Alpok Adria regionális döntőjébe, amit az ősszel ugyancsak Hatvanban rendeznek meg.

[caption id="" align="alignleft" width="360"] Fotó: Czímer Tamás
[/caption]

A szépségverseny mellett számos egyéb érdekesség is várta a Teleki útra látogatókat. A fürdőhely szomszédságában lévő pályán egész hétvégén dübörögtek a roncsderbi futamain rajthoz álló gépszörnyek, de volt strandfoci-bajnokság, maratoni diszkó, valamint Koós János- és Zoltán Erika-koncert is.

A hét végén nemcsak Hatvanban, hanem Egerben, Lőrinciben és Kiskörén is tartottak szépségversenyt. A rendezvényekről készült fotókat, beszámolókat ide kattintva tekintheti meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!