Kék hírek, bulvár

2013.08.24. 17:40

Beszakadt a családi ház teteje is a tűzben

Lángolt egy családi ház Pétervásárán. Már a tető is beszakadt, mire a tűzoltók kiértek. Információink szerint senki nem volt az épületben.

G. R. - SZ. E.

Szombaton késő délután érekezett a bejelentés a Heves Megyei  Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletére arról, hogy Pétervásárán kigyulladt egy családi ház.

– Először a pétervásárai önkéntes tűzoltók vonultak a helyszínre – tájékoztatta a heol.hu-t Antal Erika, a katasztrófavédelem megyei szóvivője. Hozzátette: az önkéntes lánglovagokhoz hamarosan nagy erőkkel csatlakoztak az egri tűzoltók is. Az oltás jelenleg is tart.

Időközben arról érkezett jelentés, hogy a ház több helyiségére is átterjedt tűz következtében a tető már beszakadt. Úgy tudjuk, a tűzoltók senkit sem találtak az épületben eddig. 

Frissítés 18.02

A tüzet eloltották, de a nemrégiben felújított családi ház teljesen kiégett, jelentette a heol.hu tudósítója a helyszíről. Úgy tudjuk a tüzet valószínűleg elekrtromos zárlat okozhatta. A tűzben szerencsére senki nem sérült meg.

 [caption id="" align="alignleft" width="360"] A ház teteje is beszakadt a tűzben.FOTÓ: SZOMSZÉD ESZTER
[/caption]

A házban egy férfi lakott, aki a tűz keletkezésének idején az édesanyját látogatta meg néhány utcával arrébb, Pétervásárán. A tűzoltókat 16.20-kor a szomszédok riasztották, ők észlelték a tüzet.

18.53.:

A tűz oltását követő utómunkálatok egy órát vettek igénybe, a lánglovagok fél hétkor fejezték be a munkát. A katasztrófavédelmi szóvivő, Antal Erika tájékoztatása szerint, a 110 négyzetméteres lakóházban hozzávetőlegesen 5 millió forintos kár keletkezett az elsődleges adatok alapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!