Közélet

2013.12.02. 19:07

A Mikulás kutyaszánon, az angyal SnowSegway-en érkezik

Csodás ajándékokkal várja a mátrafüredi óvodásokat december 5-én fél négytől a „Mikulás-team”.

HEOL

A Mikulás Husky kutyaszánra pattan, hogy meglátogassa a gyerekeket, nem marad le mögötte az angyalka, aki idén SnowSegwayre száll, az ördög pedig egy lánctalpas ördögi gépen, a SnowShredderen érkezik, tájékoztatta a heol.hu-t a Mikulásteam.


Az ünnepi csapat egy figyelemfelhívó kampány keretében kedveskedik műsorral és  ajándékokkal az apróságoknak. Minden résztvevő kipróbálhatja a SnowSegwayt és a SnowShreddert. Az esemény célja az óvodai támogatás átadásán túl a természetvédelem, ezen belül is az erdővédelem fontosságának hangsúlyozása.

A Hegyi Sportok Bázisa által hirdetett felhíváshoz bárki csatlakozhat, aki vállalja, hogy a téli hónapok ideje alatt tartó kampány során önkéntes munkával is segíti az erdő védelmét. A csatlakozni vágyók először a Mátrában próbálhatják magukat ki tiszteletbeli természetőrként.

A zöld gondolkodás kialakítását már egészen fiatal korban kell elkezdeni. A Mikulás és segédei az adomány mellett játékos műsor keretében mondják majd el az ovisoknak, hogyan vigyázhatnak ők is az erdőre, nem feledve a közelgő karácsonyt, s az ilyenkor igen kedves fenyőfát sem.

Címkék#civil élet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!