Sport

2014.02.03. 14:55

Egri parketten Jámbor, Petur és Nemcsák

Az Újpest FC, a Budapesti Honvéd és az Unió Eger FC csapatának fellépését megelőzően a Színészválogatott, a Birkózóválogatott és a Sport TV együttese is parkettre lép szombaton a Focitorna Utassy Dénes emlékére elnevezésű jótékonysági rendezvényen.

Bódi Csaba

A nagypályán a Tarnaleleszi Meteor SE, a Debreceni ASE, a Báránd SE, az Unió Eger FC, a Recsk, a Mátraballa és az Egri Sportcentrum SE (ESSE), kispályán pedig a Kolacskovszky SE és az Autósuli csapatában szerepelt Utassy Dénes 2013. április 27-én, 56 éves korában hunyt el tragikus hirtelenséggel. Az Egri Sportcentrum SE első elnöke és egyben játékosa emlékére szombaton az egri Kemény Ferenc Sportcsarnokban rendez a nézők számára ingyenes jótékonysági teremlabdarúgó-tornát.

A nemes célt a Kun Zita-emlékverseny támogatása jelenti. Az Utassy család döntésének értelmében az érsekkerti létesítmény  aulájában elhelyezett becsületkasszában összegyűlt adományokat a házigazda klub átadja Petrovai Józsefnek. A testnevelő-edző a bevételt az idei távolugró versenyre fordítja majd, amelyen a sportág honi legjobbjai tisztelegnek a magyar atlétika egyik legnagyobb reménységének emléke előtt, aki 13 éves korában, 2013. december 18-án hagyta itt az árnyékvilágot.

[caption id="" align="alignleft" width="360"] Az újpestiek a Honvéd és az Unió Eger FC ellen játszanak Fotó: Ötvös Imre
[/caption]

Az egész napos esemény 21 mérkőzést tartalmazó programjában a déli csoportjában szereplő Sztárcentrum-Sportcentrum gárdájában Bartha Csaba, Vancsa Miklós, Jámbor János, Keresztúri András, Simon Antal, Farkasházy Tivadar, Sipos Jenő, Gabora János, Egressy Gábor és Bakalár László lép pályára, míg a Sport TV keretét Petur András, Matuz Krisztián, Farkas Norbert, Kassai-Tóth Csaba, Hegyi Iván, Molnár Mátyás, Szél Tamás, Barsi Gergely, Keller Sándor, Selmeczi Richárd, Rizán János, Molnár Zsolt, Bedő Gergely és Szelcsik Gábor alkotja. A Színészválogatottban Lippai László, Laklóth Aladár, Straub Dezső, Balázs Pali, Varga Miklós, Kamarás Mihály, Barabás Kiss Zoltán, Balogh Mihály, Meczel Gábor és Nemcsák Károly szórakoztatja majd a közönséget, míg a Birkózóválogatottban Turi Gyula, Simon Zsolt, Virág Lajos, Deák Bárdos Mihály, Lőrincz Viktor, Lőrincz Tamás, Szuromi József, Gyöngy Attila, Dezsereczki István és Bácsi Péter kapott helyett.
A délutáni mezőny B jelű triójában az Újpest FC (Szűcs Lajos, Katona György, Szabó András, Erős Károly, Kerényi Norbert, Vig Péter, Weisz Tamás, Fehér Csaba, Kovács Zoltán, Szlezák Zolán, Tamási Zoltán, Györök Tamás), a Budapesti Honvéd (Tóth Iván, Faragó István, Csehi Tibor, Hamar István, Duró József, Tóth Mihály, Dubecz János, Babos Ádám, Schrancz Balázs, Farkas Viktor, Vincze István, Szíjjártó István) és az Unió Eger FC (Molnár Róbert, Tóth Ferenc, Szabó László, Pádár Béla, Lengyel Lajos, Bóta Balázs, Aux Péter, Szabó Zoltán, Papp Simon, Bocsi Zoltán, Ragó Bence, Póka Tamás, Béres Mihály, Hangácsi Csaba, Tóth György) mérkőzik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!