Közélet

2014.02.07. 09:25

Valentin napi kedvezmények és KedvesKEDDj az Agria Parkban!

Az Agria Park 2014-ben is kihagyhatatlan kedvezményekkel és Valentin napi ötletekkel vár!

HEOL

A szürke és hideg téli hónapok után, a tavasz közeledtével időszerűvé válik ruhatárunk, otthonunk, testünk és lelkünk megújítása is. Erre nagyszerű alkalmat nyújt február 11-én a KedvesKEDDj, amikor az Agria Park üzletei jelentős kedvezménnyel kedveskednek vásárlóiknak! 

Minden hónap második keddjén, ezúttal február 11-én, a KedvesKEDDj akcióban részt vevő üzletek jelentős, 10, 15, 20, 30 vagy akár 50 százalékos árengedménnyel kedveskednek a vásárlóknak. Ahhoz, hogy a nemzetközi és hazai divatmárkák, könyvek, ékszerek, sporteszközök, szolgáltatások, játékok és éttermek kínálatából akciós áron válogathass, akciós kuponokra van szükséged. A kedvezményre jogosító kuponokat keresd postaládádban, az első emeleti információs pultban vagy egyszerűen nyomtasd ki az Agria Park weboldaláról (www.agriapark.hu).

Hamarosan itt a Valentin nap is, amely alkalmával a legtöbben kisebb-nagyobb figyelmességgel kedveskednek szívük választottjának, hogy meghódítsák, megtartsák, vagy éppen elbűvöljék a nagy Őt. Sokan tanácstalanok, hogy mi lehet a tökéletes meglepetés, azonban az Agria Park idén is számos ajándékötlettel és kedvezménnyel készül, hogy megkönnyítse az ajándékozást, és szebbé tegye ezt a különleges napot!

A Valentin napi kedvezményekért látogass el az Agria Park weboldalára (www.agriapark.hu).

Ne feledd, február 11-én KedvesKEDDj, február 8-tól 17-ig pedig csodás Valentin napi ajándékötletek és kedvezmények várnak az Agria Parkban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!