Közélet

2014.02.07. 22:26

Bajnai: nem kormányt, rezsimet akarunk váltani

Hatvanba és Egerbe látogatott pénteken Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője.

P. A.

Nem kormányt, rezsimet akarunk váltani - fogalmazott Bajnai Gordon pénteken Egerben, egy lakossági fórum előtt tartott sajtótájékoztatón. Az Együtt-PM szövetség vezetője elmondta: a baloldali összefogás célja Orbán Viktor leváltása.

- Nem egy átlagos választás előtt állunk, április 6-a mérföldkő, amiikor a jövőről kell dönteni - emelte ki a volt kormányfő, aki újságírói kérdésre elmondta: Orbán Viktor a paksi megállapodással Moszkvában fegyverletételt írt alá az államadósság elleni harcban, de  a megállapodás egyben kapituláció a rezsicsökkentésért és a függetlenségért vívott harcban is.
Az Összefogás az Eger-központú, Heves megyei 1. választókerületben Szalóczi Gézát (Együtt-PM) indítja az országgyűlési választáson, aki kiemelte: a Fidesz által átrajzol választókörzetet mindössze egyetlen dolog köt össze, a remény, hogy az ott élők egy élhető, normális Magyarország részesei lehetnek a választást követően.

Bajnai Gordont mintegy tucatnyi ellentüntető várta Egerben, míg Hatvanban, ahol Korózs Lajossal (MSZP), a 3. választókörzet jelöltjével tartott lakossági fórumot, egy bohócnak öltözött aktivista támadt rá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!