Kék hírek, bulvár

2014.03.14. 06:55

Tűz az ötödiken: holtan találtak egy embert az égő lakásban

Tűz keletkezett egy nyolcemeletes lakóház ötödik emeleti lakásában péntek reggel Gyöngyösön, a Hanisz Imre téren. Az oltás során a tűzoltók egy idős hölgy holttestére bukkantak.

HEOL

- A riasztás pénteken reggel fél hatkor érkezett, miszerint Gyöngyösön az egyik nyolcemeletes lakóház ötödik emeletén tűz ütött ki. A helyszínre a gyöngyösi egységek két gépjárművel és egy magasból mentővel vonultak ki, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helszínre ment - tájékoztatott Antal Erika, megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Elmondta: a kiérkező gyöngyösi hivatásos tűzoltók a sűrű füstben behatoltak az ötödik emeleti lakásba, ahol körülbelül öt négyzetméteren égtek berendezési tárgyak. A tűzoltók az oltás során egy idős hölgyet találtak, a kiérkező mentőszolgálat munkatársai megállapították, hogy életét vesztette.

A lánglovagok a tüzet hamar eloltották, így az nem terjedt át másik lakóházra.

A szakemberek megkezdték a helyszíni szemlét. A tűz keletkezési okának feltárására tűzvizsgálat indul - tájékoztatott Antal Erika, megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!