Közélet

2014.03.21. 12:55

Májusban három napig Csakazértis zene Egerben

A hazai könnyűzene éllovassai, a legtehetségesebb egri zenészek, s a legfelkapottabb DJ-k társaságában szórakoztatják a nagyérdeműt május 16-17-18-án Egerben, a Bolyki Völgyben.

B. K.

A nagyszabású fesztiválról Tóth Tibor, a Sziget Kft. főszervezője és Berényi Tamás rendezvény-manager tartottak sajtótájékoztatót az Ifi-pontban. Elmondták, a Feszt! Eger elnevezésű zenei programfolyam három színpadon zajlik majd.

Fellép a Csík Zenekar, a The Carbonfools, a Vad Fruttik, a Kiscsillag, a Supernem, a Heaven Street Seven, az Alvin és a Mókusok, de koncertezik az Intim Torna Illegál, s a Magashegyi Underground is.  Színpadra léphetnek az ígéretes egri formációk, köztük az Ethnofil együttes is.

A szervezők arra törekedtek, hogy minden korosztály ízlését kiszolgálják, így a retrotól az elektro zenéig minden műfaj helyet kap. Az élőzenei koncertek mellett 10 népszerű DJ gondoskodik a hangulat fokozásáról.
A zárónapon főként a családokra számítanak. Számukra változatos programokat kínálnak, piknik hangulatban, főzőversennyel, játékokkal, s a Hooligans koncertjével.

Az árakról még egyeztetnek, de az már bizonyos, hogy a családi napon jelentős kedvezménnyel válthatnak belépőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!