Sport

2014.03.24. 07:19

A Sport XXI. mezei futáson az egriek győztek

A miskolci Hejőligetben az 11 éveseknek 1 km-t, az 13 esztendősöknek 1,5 km-t kellett futni.

B. Cs.

A legjobb négy lány és fiú eredményt alapul véve, csapatban az első helyezést szerezték meg az U11-es és U13-as korosztályhoz tartozó egri gyermekek a Sport XXI. mezei futáson. A miskolci Hejőligetben az 11 éveseknek 1 km-t, az 13 esztendősöknek 1,5 km-t kellett futni. Az U11-eseknél egyéniben Révész Gergő első, Petz Péter pedig a második helyen végzett. A U13-asok között egyéniben Szöllősy Áron első, míg Petz Dávid a második helyet szerezte meg. A lányoknál a verpeléti Kékesi Eszter második helyen ért célba.

– A csapat többi tagja is a mezőny élén végzett a futamában, így nagyon jó eredményekkel zártuk a versenyt – értékelt Gotyár József, az egrie edzője. – Mindenki lelkiismeretesen készült az edzéseken, az eredmények pedig jól mutatják, hogy nem csak gyorsaságban, erőben és ügyességben jók a gyerekek, hanem állóképességben is. Aki ott volt, élvezte a versenyt és a jó időt. Biztatták egymást, szurkoltak, mókáztak. Nagyon jó volt látni őket ilyennek. Szöllősy Áronnal még riportot is készített a helyi televízió. A következő alkalommal pályaversenyre megyünk. Bízom benne hogy az eddigi sikersorozat folytatódik.

Az egri résztvevők: Szöllősy Áron, Petz Dávid, Petz Péter, Tamási Zeusz, Tamási Morfeusz, Kiss Gergő, Nagy Gábor, Bíró Máté, Vadkerti Lili, Virág Lili, Harmati Lili, Kékesi Eszter, Vas Viktória, Sári Pálma, Tóth Linda, Bossányi Márton, Minczér Dávid, Gyárfás Damján, Révész Gergő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!