Kék hírek, bulvár

2014.04.16. 16:50

Súlyos baleset a 3-ason: kamion és autó ütközött össze

A kórházban életét vesztette az az idős férfi, aki személyautójával összeütközött egy kamionnal szerda délután Ludas és Kápolna között. Frissítve!

HEOL

Összeütközött egy tehergépkocsi és egy személyautó a 3-as főúton, Ludas és Kápolna között szerdán délután. Vámos Boglárka, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense a heol.hu érdeklődésére elmondta, hogy a helyszínelés idejére félpályás útzár van érvényben.

Hozzátette: az elsődleges információk szerint a balesetben egy ember sérült meg.  [caption id="" align="alignleft" width="360"] Fotó: Ládi László
[/caption]

 
A kamion vezetője az agriatv.hu-nak elmondta: a személyautót vezető idős úr egyenesen felé haladt a kis ívelésű kanyarban. Ő próbált félrehúzódni, de már majdnem az árokban volt. Az idős sofőr csak az utolsó pillanatban nézett fel, amikor már nem lehetett elkerülni az ütközést.
 
A balesetre jellemző, hogy a teherautó alól kiütötte a futóművet, az tehetetlenül sodródott a szemben lévő árok felé. A kisautó ajtaja is leszakadt a karambol során.
 
Az idős vezetőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Úgy tudjuk, hogy nyílt lábtörése és koponyasérülése is volt.

Április 17. 8:18

A rendőrség úgy tájékoztatta portálunkat, hogy az idős férfi, a kórházba szállítását követően életét vesztette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!