Sport

2014.04.18. 13:12

Az ETC-nek négy aranyat kézbesítettek a Postás-kupán

A Piliscsaba térségi terep, a nagy szintkülönbségek és a részletgazdag domborzat fizikálisan és technikailag is nagy kihívásnak számított a futóknak.

B. Cs.


Az Egri Testedző Club négy aranyéremmel gazdagodott a nyolc ország 800 indulóját rajthoz állított Postás-kupa nemzetközi versenyen. A Piliscsaba térségi terep, a nagy szintkülönbségek és a részletgazdag domborzat fizikálisan és technikailag is nagy kihívásnak számított a futóknak.

Az ETC színeiben Kocsik Eszter a legfiatalabb lányoknál (N10) végzett fölényesen az élen. Simon Ágnes (N35) és Lajszner Attila (F35) a legfiatalabb szenior kategóriában győzedelmeskedett, de Nagy Lajos (F70) is maga utasította maga mögé. Bartus Petra (ETC) a junioroknál és dr. Mohácsy Tamás (Gyöngyösi TK) pedig az F50 kategóriában szerzett ezüstöt.  

[caption id="" align="alignleft" width="299"] Lajszner Attila a legfiatalabb szenior kategóriában (F35) győzedelmeskedett Beküldött fotó
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!