Sport

2014.04.18. 14:33

Gyöngyösre igazol Bakos György és Marczinkó Máté

A kézilabdázók kétéves szerződést kötöttek a B. Braun Gyöngyös csapatával, így jövőre mindketten a mátraaljai gárdát erősítik.

HEOL

A B. Braun Gyöngyös csapata értékei megtartása mellett tovább szeretné erősíteni keretét, ezért amellett, hogy meglévő játékosainak többségével szerződést kíván hosszabbítani, az erősítés érdekében két érkező játékossal is aláírt. Bakos György és Marczinkó Máté a PLER Budapest csapatától igazol Gyöngyösre, ahol a következő két évben fognak játszani.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] Marczinkó Máté és Bakos györgy, az új szerzemények Beküldött fotó
[/caption]

Marczinkó a fiatal generáció tagja, 1991-es születésű és jobbátlövő poszton játszik. Bakos György 1984-ben született, az irányítóként és átlövőként is bevethető játékos a csapatkapitányi feladatokat is ellátta a fővárosi együttesnél.

A két érkezővel együtt immár nyolc név ismert a B. Braun Gyöngyös 2014/2015-ös keretéből, a klub ugyanis korábban szerződést hosszabbított hat jelenlegi játékosával: Sándor Ákos és Hudák Henrik három-, Koller Tamás, Tamási Zsolt, Frey Tamás és a válogatott Varsandán Milán pedig két további évre kötelezte el magát az ötödik helyért versenyben lévő csapat mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!