Sport

2014.04.24. 09:12

Rózsa Péter olyan, mintha nem is e bolygó szülötte lenne

Csóka, Rózsa és Fejes is győzelemmel mutatkozott be Tiszaújvárosban.

S. K.

Az újoncként szereplő Csóka Beáta, Rózsa Péter és Fejes Dávid is aranyérmesként zárt a Tiszaújvárosban rendezett tavaszi női és férfi nyílt fekvenyomó, erőemelő, testépítő és fitnesz területi bajnokságon.
Az egri Hercules Fitness Club sportolói közül Csóka Beáta a 35 év feletti nők bodyfitnesz kategóriájában szoros küzdelemben végzett az első helyen, míg Rózsa Péter a klasszikus bodybuilding mezőnyében, meggyőző fölénnyel szerezte meg a győzelmet.

Felkészültségével szinte elkápráztatta a szakavatott zsűrit, egyöntetű  vélemény szerint Péter olyan, mintha nem is e bolygó szülötte lenne. A területi viadal jó gyakorlási lehetőségnek bizonyult a vasárnap esedékes magyar bajnokságra.

A fekvenyomóként bemutatkozó Fejes Dávid 105 kilós teljesítményével az ifjúságiak 74 kg-os kategóriájában második, a junioroknál első helyet szerzett.

A Hercules Fitness Club versenyzőinek további eredményei. Fekvenyomás, juniorok, 83 kg: 1. Bánáti Bálint 115 kg-os teljesítménnyel. 93 kg: 3. Moldicz Máté 125 kg. Felnőttek, 83 kg: 1. Gulyás Roland 145 kg, 2. Szuromi Gergely 125 kg. 93 kg: 1. Tóth József 170 kg (abszolút első hely). Masters, 93 kg: 1. Tóth József 170 kg (abszolút első hely).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!