Sport

2014.04.24. 12:00

A sportrelikvia licit jelenlegi állása: 50 ezer forint

Szerezzünk együtt örömet Emesének, Ádámnak és Veronikának!

HEOL

A férfi vízilabda OB I elődöntőjének első mérkőzését hatgólos külömbséggel nyerte a ZF-Eger együttese a Szeged ellen. Gór-Nagy Miklós

Fotó: Heves Megyei Hírlap

A minap számoltunk be a Gergesi családról, ahol három kiskorú gyermeket nevel egyedül 62 éves édesapjuk, Ferenc. A gyereknaphoz közeledve szerkesztőségünk úgy döntött, hogy olvasóink segítségével igyekszünk meglepetést szerezni a sokat nélkülöző 14 éves Emesének, a 11 esztendős Ádámnak és a 7 éves Veronikának.

Az Egri Vízilabda Klub előként jelezte, hogy segítene a Gergyesi családnak. Felajánlottak egy, a csapat valamennyi tagja által aláírt labdát. A becses ereklyét a Heves Megyei Hírlap szerkesztősége licitre bocsátotta, hogy az ennek nyomán befolyt összeggel a Gergyesi család helyzetén könnyíthessünk.

A dedikált labda kikiáltási ára 5 ezer forint. A legkisebb „licitlépcső” 500 forint.

A licit jelenlegi állása 50 ezer forint.

Licitálni a 36/513-600-as szerkesztőségi telefonszámon, illetve a [email protected] e-mail címen lehet május 18-án éjfélig.

A visszaélések elkerülése miatt arra kérjük a licitálókat, adják meg telefonos elérhetőségüket, hogy visszahívásunkkal ellenőrizhessük, valódi-e a felajánlás.

Ha e-mailben licitálnak, kérjük írják be a tárgy rovatba: Gyereknapi licit 2014.

Arra buzdítunk mindenkit, szerezze meg ezt a valóban egyedi és értékes sportrelikviát, hogy ezáltal is segíthessük Gergyesiéket, s hogy a család gyermekeinek olyan örömöt szerezhessünk, amelyre nagyon sokáig és nagyon szívesen emlékeznek majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!