Közélet

2014.05.12. 13:45

Egerbe is megérkezett a Chili jóga

Ez az első olyan jóga-módszer, amellyel elérhető a sejtszintű méregtelenítés, mivel infrapanelekkel és infraszálakkal fűtik a termet.

S. B. S.

Fotó:

– Igazi közösségi tér a létesítményünk, amelyik nagy gondot fordít az egészséges életmódra. A házban szépségszalon, fodrászat, gyermekmegőrző és játszóház is működik – mondotta Szőke István, az Agria Park Bevásárlóközpont igazgatója annak apropóján, hogy hivatalosan is megnyitották a minap a Chili jóga stúdiót.

Az eseményen Pártos Csilla, a Chili-módszer megalkotója ismertette meg a vendégekkel a szolgáltatást és magát a módszert, ami nem más, mint egy dinamikus, éber meditáció, amely harmonizálja a testtartást, a légzést és a koncentrációt.

Az érdeklődők megtudhatták, hogy a Chili jóga több, mint egy újabb hot jóga irányzat: az első olyan jóga-módszer, amellyel elérhető a sejtszintű méregtelenítés, mivel – Magyarországon egyedülálló módon – infrapanelekkel és infraszálakkal fűtik a termet.

A bőrfelszín alá 4-6 milimétertől akár 4 centiméterig is behatoló sugárzás felmelegíti a szöveteket, intenzív izzadást indít meg, így a salak- és méreganyagokat verejtékmirigyeken keresztül kijuttatja a szervezetből.
Az infra technológiai lehetővé teszi, hogy azok is élvezhessék a hot jóga minden előnyét, akik eddig elviselhetetlennek érezték a forró levegőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!