Kék hírek, bulvár

2014.06.25. 18:00

Pokorny Lia: Ilyen az életem!

Sokan kíváncsiak arra, hogyan telnek egy népszerű sztár hétköznapjai. Lia most betekintést engedett mindennapjaiba.

HEOL

A hatvani születésű Pokorny Lia nemcsak sikeres színésznő, hanem gondoskodó édesanya is, így rengeteg teendőt kell belezsúfolnia a nap 24 órájába. Lia betekintést engedett mindennapjaiba: hat órakor cseng az ébresztőóra, irány az iskola, pilates edzés, a próba, majd bevásárlás, este pedig előadással zárja napját.

Nem lustálkodik sokáig reggelente Pokorny Lia, iskolába viszi kisfiát, majd edzésre siet. A színésznő egy ideje bodyartra és pilatesre jár, ami nem csak a testét, de a lelkét is „karban tartja”.

„Reggelente általában 6-kor kelek, az iskolaidőben a kisfiamat viszem a suliba. Ezután edzésre rohanok. Egy éve találtam rá a bodyartra és a pilatesre, azóta ezzel tartom karban a testem. Korábban sok mindent kipróbáltam, de valahogy egyik sport sem elégített ki maximálisan. Tavaly éreztem, hogy különösen szükségem van a testmozgásra, ezért megbeszéltem régi barátnőmmel, Fincza Erikával, hogy ellátogatok a stúdióba, ahol dolgozik. Ezek az edzések mindig segítenek, ha szeretnék fogyni egy-két kilót, és teljesen átalakítják a testem. Egy-egy óra végén pedig hatalmas boldogságot érzek, teljesen felszabadít, megtisztítja a lelkem” – árulta el a színésznő.

Lia a reggeli mozgás után beleveti magát a munkába: a belvárosi Centrál Színházba siet, néha próbára, de előfordul, hogy csak szöveget tanul.

„Edzés után a színházba rohanok, ahol mindig szakítok időt egy kávéra, és közben átgondolom, hogy mi vár rám egész nap, vagy akár a héten. A tabletemen megnézem a naptáram, átböngészem a híreket, elolvasom az e-mailjeimet. Délelőtt és kora délután próbálok, utána indulok Misiért és bevásárolni. Általában piacra megyek, imádom a hangulatát. Az okostelefonom „puskázom” a bevásárló listát, de pontosan tudom, hol találom a legjobb minőségű a húst, a zöldséget, gyümölcsöt. A piacra járás számomra érzéki élmény: millió szín, az illatok, a forgatag, mindig beindul a fantáziám, hogy mit főzzek” – mesélte nevetve Lia, aki azt is elárulta, mostanában új programot talált magának, ami kicsit lelassítja a pörgős hétköznapokat.

„Nagyon szeretem az állatokat. A kisfiam régóta kérlel, hogy legyen kutyánk, azonban a feszített tempó mellett erre nem jutna időnk. Régen két kiskutyám volt, velük napi három órát sétáltam, ez most nem férne bele a napjainkba. A menedzseremnek azonban nemrég lett egy kiskutyája: Szofi, egy tündéri kölyök beagle, akibe rögtön beleszerettünk Misivel. Gyakran vigyázunk rá, sétálunk vele, már vagy ezer közös fotót készítettem vele az  okostelefonommal, de sajátot sajnos egyelőre nem merek bevállalni” – mondta el Lia.

A színésznő napjai nem érnek hamar véget, miután esténként ellátja kisfiát, visszarohan a színházba, hogy átadja magát a közönségnek. A reggel hatkor kezdődött munkanap jóval este 11 után ér véget, amikor Lia még vet egy pillantást alvó kisfiára.v

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!