Sport

2014.07.22. 09:37

Bajnokokat igazolt a Pétervására

Első felkészülési mérkőzését ma este hat órától Cered csapata ellen játssza a Pétervására együttese.

B. Cs.

Fotó:

A labdarúgó megyei I. osztály legutóbbi ezüstérmese nyáron ászát veszítette Csóka Róbert Felsőtárkányba távozásával. A 44 találatot jegyzett házi gólkirály pótlásáról egyelőre nem sikerült gondoskodni, ám két érkezőről már be tudtak számolni a klub honlapján (pvse.hu). A heti három edzéssel hangoló társulatban már feltűnt Tóth Patrik (Mátranovák) és Lázár Krisztián (Karancskeszi). Mindketten visszatérőnek számítanak, a középpályás és a kapus is aranyérmet vehetett át a péterkeiek 2008-as bajnokcsapatának tagjaként.

A klub vezetése szeretné még leigazolni Fekete Tamást (Héhalom), akivel már megkezdődött az egyeztetés. Az edzőként Pádár Béla irányította kerethez immár  teljes mértékben csatlakozott a tavasszal még az ifjúságiaknál is szerepelt Eszes Zoltán és Bojtos Ádám. Befejezte olaszországi tanulmányait és újra itthon készül a csapattal Keszte Bálint is, akire ugyancsak számítanak.

[caption id="" align="alignleft" width="360"] Csóka Róbert (balról) újra a felsőtárkányiak színeit viseli Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

A Magyar Kupában az országos főtáblára jutott vagyis a legjobb 128 együttes között található az együttes, amely augusztus 9-én, szombaton 17 órától az NB III Nyugati csoportjának bronzérmese, a BKV Előre ellen játszik. A versenykiírás alapján a döntetlen nem ért továbbjutást az alacsonyabb osztályú csapatnak. Remi esetén hosszabbítás következik, és amennyiben ott sem dől el továbbjutás kérdése, büntetőrúgások következnek.

Addig azonban a következő edzőmeccsek várnak Hegedűs Richárdékra. Július 22., kedd, 18.00: Pétervására–Cered. Július 26., szombat, 10.30: Pétervására–Egerszalók. Július 30. (vagy 31.), 18.00: Pétervására–Bélapátfalva. Augusztus 2., szombat, 10.00: Pásztó–Pétervására. Augusztus 5., kedd, 18.00: Pétervására – Egerszalók.

A PVSE nyolc csapattal vesz részt a 2014/2015-ös bajnokságban és a Bozsik-programban. Felnőtt csapat (edző: Pádár Béla), U21-es csapat (edző: Kovács Krisztián), U17-es csapat (edző: Molnár Gyula, Boros Csaba), U14-es csapat (edző: Boros Csaba, Molnár Gyula), U13-as csapat (edző: Bodon Péter), U11-es csapat (edző: Nagy Balázs), U9-es csapat (edző: Pádár Béla), U7-es csapat (edzők: Pádár Béla, Boros-Bíró Vivien). Az utánpótlás csapatok július 29-én 15 órától kezdik a felkészülésüket az új szezonra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!