Sport

2014.07.23. 10:00

Az NB II-ben újoncok az U23-as gyöngyösiek

A férfiaknál és a nőknél is két megyénkbeli csapattal indul a 2014/15-ös NB II.

S. K.

Az erősebbik nem képviseletében az Északi csoportban tavaly bronzérmes Hevesi SE-n kívül újoncként szerepel a B. Braun Gyöngyös U23-as korosztályú együttese, amely edzőként Doros Ákos  útmutatásai alapján készül. A 2013/14-es bajnoki évben sereghajtóként végzett Perla-X Hatvani KSzSE búcsúzott, míg az aranyérmes Juhász ’99-Füzesabonyi SC magasabb osztályban folytatja.

A hölgyeknél a jövőben is a Füzesabonyi SC és az Etalon KK Adács sikereiért lehet szorítani. Mindkét gárda továbbra is az Északkeleti csoportban érdekelt.

[caption id="" align="alignleft" width="360"] A B. Braun U23-as együttese Doros Ákos útmutatásai alapján készül Fotó: Ötvös Imre
[/caption]

A férfi NB II Északi csoportjának mezőnye a következő: Gödöllő KC, B. Braun Gyöngyös U23, Hevesi SE, Csömör KSK, Salgótarjáni Strandépítők, Solymári SC, TFSE, Budakalászi SC, Gyömrő VSK, Dunaharaszti MTK, Pilisvörösvári KSK, PLER Budapest U23.

A női NB II Északkeleti csoport: Füzesabony SC, Kisvárda KC SE, Hajdúböszörményi TE, DVSC-TVP III, Lóci DSE, Bőcs KSC, Kölcsey SE, Miskolci Vasutas SC, Derecskei KKSE, Etalon KK Adács, Alsózsolca KSC, Létavértes SC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!