Közélet

2014.07.25. 08:06

Különleges ötlet: „bogaras” virágágyás az M3-ason - Fotók

A sztrádán egy régi kiszuperált VW „bogár” karosszériára alapozva egy látványos virágágyást hoztak létre.

H. Szabó Sándor

Heves megyében Kerekharaszt határában az M3-as autópálya mellett, a főváros felé vezető egyik üzemanyagtöltő állomás üzemeltetője, hogy hangulatosabb és a környezethez illően parkosított legyen a munkahelye és környéke egy kreatív hatvani virágkertészt kért fel, hogy vonzóbbá tegye a környezetet.

Egy régi kiszuperált VW „bogár”  karosszériára alapozva egy látvány virágágyást hoztak létre, melyhez automata öntözőberendezés is csatlakoztatva van, hogy mindig üdék legyenek a növények a nyári hónapokban is.

[caption id="" align="alignleft" width="360"] Fotó: H. Szabó Sándor
[/caption]

A „bogaras” virágágyást az úton lévők már messziről láthatják, sokakat „leterel” az autópályáról az üzemanyagtöltő állomásra, egy emlékkép készítésére, vagy ha már itt vannak, tankolnak és a büfében is fogyasztanak. Kis befektetéssel, figyelemfelhívással a forgalmat is növeli a „bogaras” virágágyás az üzemeltetőnek és a régi gépjármű-legenda is tovább él, csak más köntösben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!