Sport

2014.07.28. 17:25

Erős, Dékány, dr. Nagy és Blézer érmet hozott Horvátországból

A Croatia Openen 20 ország 600 versenyzője között ott voltak a megyénkbeli is.

HEOL

Erős Evelin (Egri testedző Club) egyenletes teljesítménnyel nyerte meg a női juniorok versenyét, dr. Nagy Árpád (ETC) a 2. helyen futott célba a legidősebb szeniorok küzdelmében, Blézer Barna Hunor (Egri Spartacus SE) pedig az újoncok közt ért el figyelemre méltó 3. helyezést a Croatia Open nemzetközi versenyen. A horvátországi Denice térségében rendezett ötnapos eseményen megyénk mindhárom tájfutó klubja részt vett. A 20 ország 600 versenyzőjének technikailag és fizikálisan is nagy kihívást jelentettek a horvát karsztos terepek. Ebből kifolyólag a versenyen a skandináv sportolók játszották a meghatározó szerepet, mivel számukra a hazai terepeikhez képest technikában nem volt nagy különbség. 

[caption id="" align="alignleft" width="350"] Erős Evelin az élre futott Beküldött fotó
[/caption]

A megyénkbeliek jobb eredményei. F10: 4. Varga Gergő (ESP). F12: 3. Blézer Barna Hunor (ESP). F35: 5. Lajszner Attila (ETC). F50: 4. dr. Mohácsy Tamás (GYO). F60: 4. Tóth Sándor (ETC). F70: 2. dr. Nagy Árpád (ETC). N20: 1. Erős Evelin (ETC). N21B: 2. Dékány Szilvia (GYO). N21C: 4. Garbaczné Olasz Andrea (ESP). N35: 5. Herpainé Lakó Judit (ESP).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!