Közélet

2014.08.08. 10:18

Pár nap múlva vége a pótfelvételinek

Ideje a tettek mezejére lépni azoknak, akik az utolsó pillanatig vártak a pótfelvételi eljárásban történő jelentkezéssel.

HEOL

A Károly Róbert Főiskola (www.karolyrobert.hu) véleménye szerint akkor cselekszik helyesen a leendő hallgató, ha mindenképp részt vesz a pótfelvételi eljárásban. Igaz ugyan, hogy immár csak egyetlen helyre, szakra és kizárólag költségtérítéses képzésre lehet benyújtani a jelentkezést, de a KRF által kínált konstrukciók valóban előnyt jelentenek a hallgatóknak.

A lustaság vagy a bátortalanság nem kifizetődő, mert évvesztéssel és a lehetőségek kihagyásával jár. Az állami ösztöndíjas képzés csak egy a lehetőségek közül, de nem az egyetlen. A KRF önköltséges szakjai a Főiskola odafigyelésének és az általa megteremtett feltételeknek köszönhetően egyre népszerűbbek.

Olykor pillanatokon múlik egy jó döntés, máskor hosszas folyamat eredménye. A pótfelvételizőknek még van néhány napjuk arra, hogy meghozzák saját döntésüket.

A Károly Róbert Főiskola szeretné, ha minél több hallgató osztozna az itt zajló főiskolai életen, ha minél többen alapoznák meg itt karrierjüket, biztosítanák jövőjüket. A főiskola ezért az utolsó napok hajrájában is naprakész információkkal, tanácsokkal várja a jelentkezőket.

Pótfelvételizni idén augusztus 12-éig kizárólag on-line lehetséges a www.felvi.hu portálon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!