Közélet

2014.08.21. 14:20

Lehullt a lepel! Kiderült, ki írt Jumurdzsák álnéven

A leleplezést – amelyben közreműködött a „Költözz Egerbe!” pályázat színészpárosa – csütörtök délelőtt tartották a Gárdonyi Géza Színházban.

Sz. E.

Süveges Gergő újságíró, televíziós műsorvezető bújt Jumurdzsák, a félszemű dervis bőrébe, ő írt tíz blogbejegyzést Egerről álnéven.

Az országos interaktív játékra az elmúlt időszakban majd'' százan küldték el tippjeiket, s mint azt Rázsi Botond alpolgármester elárulta: többségében helyes megfejtések érkeztek. S mivel ennyien játszottak, két nyertest sorsoltak ki, egyet Egerből és egyet az ország más tájáról.

Ennek eredményeképpen egy wellness hétvégével lett gazdagabb Oláh-Kis Adrienn Békésből, valamint wellness utalványt kapott Angyalné Dobos Virág.

[caption id="" align="alignleft" width="360"] A leleplezésben közreműködött a „Költözz Egerbe!” pályázat színészpárosa is Fotó: Gál Gábor
[/caption]

Süveges Gergő úgy fogalmazott: nem az utcákat, a főteret, a templomokat szereti egy városban. Azokat csodálja. Ő az embereket keresi ezen építmények „mögött”, velük beszélget szívesen. – Egernek különleges kisugárzása van, és ami még különlegesebbé teszi számomra a hevesi megyeszékhelyet az az, hogy amiről a blogomban is írtam, az mind-mind közösségi élményekhez kötődik. Ezek az élmények tették még szebbé ezt a várost – jelentette ki a televíziós személyiség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!