Sport

2014.10.25. 10:10

Az extárkányi edző Gyöngyösön mutatkozik be

Híres Gábor látja az előrelépés lehetőségeit, Balogh József szerint nincs verhetetlen csapat.

S. K.

Az NB III Keleti csoportja 11. fordulójának mérkőzései:

FC Hatvan (3.)–Salgótarjáni BTC-Puebla (9.)

Hatvan, Népkerti spt., szombat, 14.30. V.: Bereczki Miklós (Berecz, Kövér).

– Rosszul kezdték a bajnokságot a nógrádiak, ám idény közben már túl jutottak egy edzőváltáson, ráadásul az utóbbi négy mérkőzésükön nem találtak legyőzőre – szögezte le Híres Gábor, a hatvaniak edzője. – Egyáltalán nem ígérkezik könnyű ellenfélnek az SBTC, remélem, ezt a fiúk is átérzik. Fegyelmezett, egységes csapat benyomását kelti a rivális. Nekünk folyamatosan fejlődnünk kell, mindig van hová előrelépni, s erről az útról nem szeretnénk letérni. Az eredmények dacára akadnak hiányosságaink, amelyeket orvosolni kell.

A várható kezdőcsapat: Gyulay – Szabó B., Katona, Juhász B., Illés – Franyó, Taliga – Kelemen, Sárközi, Ficsor – Simon. Sérült: Székesi, Gyarmati. Eltiltott: –.

Felsőtárkány SC (12.)–Putnok FC (2.)

Felsőtárkány, szombat, 14.30. V.: Pillók Ádám (Fodor, dr. Kulcsár).

– Talán már elcsépeltnek tűnik, de az elmúlt mérkőzésen is megvoltak a lehetőségeink a jó eredmény eléréséhez, csak nem tudunk élni a helyzetekkel – emlékeztetett Balogh József, a tárkányiak edzője. – Legalább egy pontra rászolgáltunk volna Tiszaújvárosban, ezért nagyon sajnáltam a fiúkat. Nincs más hátra, mint előre, megpróbálunk a Putnok ellen is győzelemre játszani. Nincs verhetetlen csapat, ráadásul a vendégeknél rengeteg az ex-barcikai futballista, akiket kiválóan ismerek. Szeretnénk végre megízlelni a siker ízét.

A várható kezdőcsapat: Illyés – Farkas K., Ludánszki, Kasza, Bocsi – Nyitrai, Barzsó, Kerékgyártó, Fügedi – Katona, Csóka. Sérült: Romhányi. Eltiltott: Kaszás (piros lap), Menyhért (öt sárga lap).

Gyöngyösi AK-Ytong (13.)–Cigánd SE (4.)

Gyöngyös, Kömlei spt., vasárnap, 13.30. V.: Gaál Gyöngyi (Bornemissza, Mohos).

[caption id="" align="alignleft" width="360"] A cigándiakat immár Vígh Ferenc vezényli Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

– Ezer sebből vérzik a csapat, rengeteg a sérültünk, ami nehezíti a helyzetet – kesergett Benus Ferenc, a gyöngyösiek szakmai igazgatója. – Mi tagadás, sorsdöntő mérkőzések előtt állunk, a hátralévő négy találkozó kimenetele alapvetően befolyásolhatja az idényünket. Szeretnénk elkerülni a veszélyes zónát, mert tavasszal könnyen bajba kerülhetünk. A Cigánd az exfelsőtárkányi Vígh Ferenc személyében új edzővel érkezik, aki vélhetően kellően felpaprikázza a borsodiakat. Tőlünk minden játékosnak a lehető legtöbbet kell kihozni magából ahhoz, hogy eredményesek legyünk. Előzetesen már a döntetlennel is kiegyeznék.

A várható kezdőcsapat: Csáki – Barta, Szilágyi N., Pilinyi, Tóth G. – Gergely, Fekete – Antal, Gál, Demkó – Nádudvari. Sérült: Halasi, Éles, Tóth T., Molnár B., Kovács Á. Eltiltott: –.

A további párosítás. Szombat, 14.30: Hajdúböszörmény–DVSC-DEAC, Kazincbarcika–Budapest Honvéd-MFA, Jászberény–Nyírbátor. Vasárnap, 13.30: Veresegyház–Tiszaújváros. Szabadnapos: Kisvárda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!