Közélet

2015.02.06. 13:45

Zeneiskolai farsang élőben a neten

Az interneten élőben követhetőek lesznek ezentúl az egri Farkas Ferenc Zeneiskola nagyobb rendezvényei. Először péntek este a farsangról közvetítenek.

HEOL

Mindenki hallott már a YouTube-ról és már az sem újdonság, hogy interneten is hallgathatjuk a rádiókat. Gulyás László, az Egri Farkas Ferenc Zeneiskola vezetője úgy döntött, hogy kihasználja azokat a lehetőségeket, melyek a mai modern világunkban már a mindennapok részét képezik. A zeneiskola közösségi oldalán valós idejű közvetítéseket terveznek a koncertekről, fontosabb eseményekről.

- Többen sajnálkoztak amiatt, hogy nem tudtak eljönni személyesen egy-egy növendékhangversenyre, vagy zeneiskolai rendezvényre. És persze vannak olyan szülők is, akik külföldön dolgoznak, ezért számukra is óriási lehetőséget jelenthet a streaming. (valós idejű média közvetítés)
Az első ilyen közvetítés február 6.-án pénteken 16.55-kor lesz a zeneiskolai farsangról, melyet a tervek szerint számos hasonló esemény követ majd.

[caption id="" align="alignleft" width="223"] Gulyás László
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!