Közélet

2015.03.16. 16:30

Üzemel a CT az egri kórházban

A radiológiai osztály folyamatosan értesíti azokat a betegeket, akiknek elmaradt a vizsgálatuk a berendezés meghibásodása miatt.

HEOL

Még februárban kereste meg egyik Olvasónk szerkesztőségünket, hogy hetek óta várnak a CT-vizsgálatra az egri kórházban. Akkor az egri Markhot Ferenc Kórháztól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a szakvélemény szerint nem javítható az intézmény korábbi CT berendezése, épp ezért megvásároltak egy használt, de jó állapotú gépet, melyet hamarosan beüzemeltetnek.

Vasárnap egy másik Olvasónk érdeklődött: elmondta, hogy még mindig nem kapott értesítőt, hogy mikor mehet a vizsgálatra, így bement személyesen az intézménybe, ahol azt mondták neki, a CT még mindig rossz.

Az egri Markhot Ferenc Kórház hétfőn közleményben tudatta: üzemel a CT berendezés a Markhot Ferenc Kórházban, s a Radiológiai osztály folyamatosan értesíti azokat a betegeket, akiknek elmaradt a vizsgálatuk a berendezés meghibásodása miatt.

Hozzátették: a jelenleg működő készülék ideiglenesen áll a betegek szolgálatában, a kórház közbeszerzési eljárás keretében még ebben az évben új CT-MR készüléket vásárol.

A Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet köszöni a betegek türelmét és megértését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!