Kék hírek, bulvár

2015.05.22. 15:50

Holttestet találtak egy kigyulladt családi házban

Tiszanánán egy lakóház egyik szobájában csaptak fel a lángok pénteken délután. A tűzoltók az oltás után a házban egy elhunyt férfit találtak.

HEOL

Tűz keletkezett péntek délután egy földszintes családi ház egyik helyiségében Tiszanánán a Mikszáth Kálmán úton - tájékoztatott a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

Közölték: a tűzhöz a hevesi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltó egysége és a tiszanánai önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik rövid időn belül eloltották a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. A tűzoltók a házban egy elhunyt embert találtak.

Hevesi Katalin a megyei katasztrófavédelem sajtóügyeletese érdeklődésünkre elmondta: a szakemberek tűzeseti helyszíni szemlét folytatnak le, s a tűzesettel kapcsolatban tűzvizsgálati eljárás indul.

Kovács Nikoletta, megyei rendőrségi sajtóreferens azt közölte: az esetet a Hevesi Rendőrkapitányság vizsgálja közigazgatási eljárás keretében. Információink szerint a rendőrök nem találtak bűncselekményre utaló nyomot.

Lapunk információi szerint egy 66 éves helyi férfi vesztette életét a tűzben. Úgy tudjuk, hogy a sajnálatos esetről az idős emberrel egy épületben lakó házaspár értesítette a tűzoltókat. A férfi a munkából tért haza, az asszony pedig gyermekük óvodai rendezvényén vett részt, s hazaérve észlelték a lángokat, s a tragédiát.

A településen azt beszélik, az okozhatta a tüzet, hogy az idős férfi vélhetően cigarettázás közben elaludt a szobában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!