Közélet

2015.11.12. 11:46

A főiskola szakértői fontos szerepben

Minden évben a Magyar Tudomány Ünnepén ismerik el az elmúlt egy évben PhD-fokozatot szerzett oktatókat a Károly Róbert Főiskolán (KRF).

SZ. E.

Az okleveleket Helgertné Dr. Szabó Ilona Eszter rektor adta át a szerdán tartott Okos innovációk – okos társadalom című konferencián. Elismerésben részesült dr. Szűcs Antónia, a KRF Távérzékelési és Vidékfejlesztési Kutatóintézetének kutatási és szaktanácsadási koordinátora és dr. Villangó Szabolcs, a KRF egri Szőlészeti és Borászati Kutatóintézetének tudományos segédmunkatársa.

A Zöld Magyarországért Díjjal a KRF azon kutatók munkáját ismeri el, akik a „Journal of Central European Green Innovation” című elektronikus folyóiratban publikációt jelentettek meg és az írásaikat kiválónak ítélték. E díjat kapta Kőszegi Irén Rita, a Kecskeméti Főiskola tanársegédje, PhD hallgató, dr. Koncz Gábor, a KRF docense, illetve Gerencsér Anett és Széplaky Eszter okleveles közgazdászok.

[caption id="" align="alignleft" width="430"] Fotó: Czímer Tamás
[/caption]

A konferencia kiindulópontja idén a nemrég elfogadott Nemzeti Intelligens Szakosodási (S3) Stratégia volt, amelynek a regionális és megyei prioritásait kialakító programjában a KRF szakértői is fontos szerepet vállaltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!