Kék hírek, bulvár

2015.11.16. 20:12

Kigyulladt egy ház Sarudon

Kiégett egy szoba Sarudon hétfőn este, az oltás jelenleg is zajlik. A munkálatokat nehezítette, hogy nem tudták leválasztani az épületet az elektromos hálózatról.

heol.hu

Tűz keletkezett egy százhúsz négyzetméter alapterületű lakóházban hétfőn este Sarudon. Az oltási munkálatokat a tiszafüredi hivatásos és a tiszanánai önkormányzati tűzoltók jelenleg is végzik.

A százhúsz négyzetméter alapterületű lakóépület egyik szobája kapott lángra, mely teljesen kiégett. Az esethez a tiszafüredi hivatásos és a tiszanánai önkormányzati tűzoltók vonultak. A munkálatokat nehezítette, hogy nem tudták leválasztani az épületet az elektromos hálózatról, ezért a szolgáltató szakemberének segítségét kérték.

Az áramhálózatról történt lekapcsolás után az egységek két vízsugárral támadják a lángokat, végzik az oltási munkálatokat. Folyamatosan ellenőrzik az épület hőmérsékletét, továbbá fényárbocot is felállítottak, hogy megvilágítsák a munkaterületet. Az oltást követően tűzeseti szemlét tartanak. A tűzesetben személyi sérülés nem történt. - tájékoztatta a heol.hu-t Antal Erika, megyei katasztrófavédelmi sajtószóvivő.

heol.hu -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!