Közélet

2015.12.03. 17:45

Pornójelentés hazánkból

Az egyik magyar alkalmi társkereső oldal kérdőíves kutatásából kiderül, hogy kishazánkban a kazincbarcikaiak néznek legtöbbet pornót.

HEOL

Július második felében keresnek a magyarok a legnagyobb számban szexuális tartalmakat a világhálón, de az év végi, ünnepi időszak is szép magas eredményt mutat.

A városok listáján Kazincbarcika lett az első, Budapest nincs a TOP10-ben, illetve Heves megye települései sem szerepelnek a listán. A lista elejére felért még Nagykanizsa és Monor is, de helyezett lett még Pápa, Szekszárd, Cegléd, Salgótarján, Tatabánya, Dunaújváros,és még Békéscsaba is bekerült a legjobb tíz közé.

A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint Heves megyében az utóbbi három évben nem csökkent a születések száma, sőt az első féléves jelentések szerint 2013-hoz képest az idei évben már majdnem kétszázzal többen születtek. 
Ezek az adatok talán választ adhatnak arra kérdésre, hogy miért is nem szerepel a fentebb említett listán egy Heves megyei település sem.

 

Címkék#civil élet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!