Közélet

2016.01.14. 07:22

Szétverték az ideiglenes falépcsőt

Újabb vandál tett Egerben? Ezúttal valaki vagy valakik a Garzon ház melletti lépcsősorra épített ideiglenes faszerkezetet tették tönkre.

HEOL

Fotó: Szoke_Peter

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Fotó: Szőke Péter
[/caption]

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Fotó: Szőke Péter
[/caption]

A heol.hu érdeklődésére Kovács Nikoletta megyei rendőrségi sajtóreferens azt válaszolta, az ügyről egyelőre még nem érkezett bejelentés hozzájuk.

Nem sokkal később jelezte: lapunk jelzése nyomán a rendőrség hivatalból elkezdte vizsgálni az esetet.

Megkeresésünkre Zentai László azt közölte: a kivitelezővel egyeztettek a kollégái. Ígéretük szerint csütörtökön délután cserélni fogják a vandálok által eltört keresztgerendákat. Noha az eltört fák némileg tartották is a fa lépcső korlátját, a szerkezet a rongálás miatt nem vált balesetveszélyessé.

Nemrégiben írtuk meg, hogy a Garzonház melletti lépcsőhöz felszerelt faszerkezet csupán ideiglenes. Zentai László az egri önkormányzat médiareferense december végén lapunkkal azt közölte: a tönkrement, s veszélyhelyzetet okozó lejárót helyettesíti mindaddig, amíg jövő évben el nem készül a végleges lépcsősor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!