Sport

2016.02.20. 09:30

Gyöngyösi és domoszlói kézben a nagyrédei Farsang-kupa

Nem csak a tél legújabb frizuradivatját, hanem növekvő tudásukat is megmutathatták azok a fiatalok, akik részt vettek a 6. Farsang-kupán Nagyrédén.

H. F. Zs.

Házigazdaként Nagy Attila és Gál Rozália fogadta a résztvevőket, akik a következő sorrendben zárták a kétnapos rendezvényt.
U19-es korosztály:
Eredmények: Nagyréde–Lőrinci 3–0, GYAK–Vámosgyörk 10–6, GYAK–Lőrinci 2–1, Nagyréde–Vámosgyörk 3–2, Vámosgyörk–Lőrinci 4–3, GYAK–Nagyréde 10–2.
A végeredmény:
1. GYAK (edző: Erdei Géza)
2. Szőlőskert Nagyréde
3. Vámosgyörk
4. Lőrinci
Különdíjak
Gólkirály: Gácsi Alex 7 góllal (Vámosgyörk)
legjobb mezőnyjátékosa: Tóth Levente (GYAK)
legjobb kapus: Maksa Márk (Vámosgyörk)
A csapatonkénti legjobbaknak a Detki Keksz ajándékcsomagja járt: Csontos Béla (Nagyréde), Bencsik Gergő (GYAK), Bozó Olivér (Lőrinci),
Bartók Ádám (Vámosgyörk)
– Jó a csapat mögöttem, ezért lehettem gólkirály – mondta Gácsi Alex. – A nagypályás megyei III. osztályú ifjúsági csapatomban sem fukarkodom a gólokkal, ott 43 találattal leptem meg ősszel az ellenfél hálóőreit. Azt nem mondom, hogy örültek az ajándékaimnak, én viszont igen, mert én vezetem a góllövőlistát. Már magasabb osztályú egyesületek is érdeklődnek irántam. Viszneki vagyok, de csak jó csapatba megyek el, most is remek helyen vagyok. A titok egyike talán abban van, hogy egy kivételével az összes edzésen ott voltam. Ha így áll hozzá bárki, biztos eredménye lesz.

U16-os korosztály
A végeredmény:
1. Domoszló (Virág Zsolt)
2. Gyöngyöspata
3. Vámosgyörk
4. Szőlőskert Nagyréde
Különdíjak
Gólkirály: Szabó Viktor (Domoszló) 4 góllal
legjobb mezőnyjátékos: Berki Krisztofer (Domoszló)
legjobb kapus: Ferencsák Bálint (Gyöngyöspata).
Legjobb játékvezetőként László Tamás részesült elismerésben.[caption id="" align="alignleft" width="650"] Az U16-os korosztály győztese, a Domoszló SK együttes Fotó: Hego Kreatív Stúdió
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!