Kék hírek, bulvár

2016.05.28. 15:10

Kéklámpás gyereknap a hatvani oviban

Lovas és kutyás rendőrök, mentősök, tűzoltók özönlötték el a hatvani Csicsergő Óvoda udvarát pénteken délelőtt. Nem kell pánikba esni, a rendőrök nem rosszcsont kölykök után kutattak. A különleges „razzia” során gyermeknap alkalmából a „kéklámpások” mosolyt varázsoltak az óvodások arcára.

I. A.

 A gyermeknap megszervezését Kádár Gábor és kedvese Tóth Éva, a szülői munkaközösség tagja kezdeményezte. – A párom a készenléti rendőrségnél dolgozik. Pest megyében különböző rendezvényeken nagyon népszerű a rendőrkutyás bemutató, s innen jött az ötlet, hogy szervezhetnénk kéklámpás gyereknapot az óvodában – mondta Kádár Gábor. A rendezvényen Tormáné Tóth Éva a Csicsergő Óvoda vezetője, majd Horváth Richárd polgármester köszöntötte a gyerekeket és a „kéklámpásokat”.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] „Kéklámpások” tartottak bemutatót a hatvani Csicsergő Óvodában. Fotó: Albert Péter
[/caption]

A készenléti rendőrség lovas és kutyás rendőrei bemutatót tartottak a kicsiknek, akik alig várták, hogy felülhessenek a ló hátára. Nagyon népszerű volt a hatvani mentősök és lánglovagok bemutatója is. A gyerekek örömmel vették birtokukba a mentőautót és tűzoltó járművet, s természetesen nem maradt el a szirénázás sem. Az óvodások zenés, táncos műsorral készültek a gyereknapra, ahol senki nem maradt mosoly nélkül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!