Közélet

2016.06.12. 11:32

Örökös serleg-tulajdonosok

Díjazták az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen, az Országos Szakiskolai Közismereti Tanulmányi Versenyen, az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen és a Szakmai Érettségi Tárgyak Versenyének első tíz helyén végző megyei tanulókat.

J. H.

A szép hagyományhoz híven idén is köszöntötték a megyeházán a tanulmányi versenyeken sikereket elért diákokat. A 150 diák és felkészítő tanáraik megtöltötték a Barkóczy termet péntek délelőtt. Díjazták az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen, az Országos Szakiskolai Közismereti Tanulmányi Versenyen, az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen és a Szakmai Érettségi Tárgyak Versenyének első tíz helyén végző megyei tanulókat.

Kitüntetéseket adtak át a Szakma Kiváló Tanulóinak, ahogy az Oktatási Hivatal által koordinált versenyek eredményes diákjainak is. Az idén már 17 éve alapított vándorserlegeket idén is két kategóriában adták át. A legjobb gimnáziumnak alapított serleget immáron egymás után harmadik alkalommal a Szilágyi Erzsébet Gimnázium kapta, a legjobb többcélú középfokú intézmény – szintén hármadik éve egymást követően a Neumann János Középiskola lett, így a két serleg örökös otthonra talált az intézményekben.

A legeredményesebb tehetséggondozó pedagógusnak járó díjat az Andrássy György Katolikus Középiskola pedagógusának járó emlékplakettet Ikládiné Rácz Gyöngyi vehette át, akinek munkáját egyik diákja, Nagy Bence is megköszönte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!