Közélet

2016.06.18. 11:55

Változtathatnak a felvételi sorrenden

Akik februárban leadnák a jelentkezésüket a felvi.hu-n, azokat a napokban értesítik e-mailben arról, hogy milyen hivatalos dokumentumot kell pótolniuk felvételi jelentkezésük véglegesítéséhez.

J. H.

Az idén felsőoktatási intézménybe felvételiző diákoknak fontos dátum július 12-e – hívta fel a figyelmünket Garabás Titanilla, az egri IFI Pont irodavezetője. Elmondta: akik februárban leadnák a jelentkezésüket a felvi.hu-n, azokat a napokban értesítik e-mailben arról, hogy milyen hivatalos dokumentumot kell pótolniuk felvételi jelentkezésük véglegesítéséhez.

– Pótolható dokumentum az érettségi eredménye, vagy épp az időközben megszerzett nyelvvizsga. Ha a bizonyítvány esetleg még nem volt helyesen, vagy teljesen feltöltve, az is javítható – árulta el Garabás Titanilla. Kiemelte: ha valaki szeretne változtatni a már leadott felvételi sorrenden, a fenti dátumig megteheti – így érdemes még egyszer végiggondolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!