Közélet

2016.06.19. 19:10

Családi nappal indult a vakáció

Hagyományteremtő céllal először szerveztek Családi Napot szombaton délután a hatvani Népkertben.

I. A.

A Zagyva parti város a nyári szünetben családi vakációs hellyé válik, ahol számos színes programmal várják a gyerekeket, szülőket és nagyszülőket egyaránt. Az első családi napra sokan ellátogattak.



A kicsik a Fűz népi játéktér természetes alapanyagokból készült játékaival ismerkedhettek meg, de nagyon népszerű volt a régen elfeledett mesterségek bemutatója és a „Síppal dobbal” zenés foglalkozás is. Kalandos programok, így ugrálóvár, quad, segway és vidámpark várta a fiatalokat.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Fotó: Albert Péter
[/caption]

A szervezők természetesen a felnőttekre is gondoltak. A Pintér Tibor színművész vezette Nemzeti Lovas Színház tagjai a Musical lóhátról című darabot adták elő a Népkertben. A színészek a világ legnépszerűbb musical dalaival szórakoztatták a közönséget. A humorról és nevetésről a Szomszédnéni Produkciós Iroda előadói gondoskodtak.

A labdarúgó Európa Bajnokság idején pedig a családi nap programjából nem maradhatott ki a közös meccsnézés és a szurkolás. A Magyarország-Izland mérkőzés végén a döntetlen mámorában elégedett szurkolók örömünnepétől volt hangos a Népkert.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Fotó: Albert Péter
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!