Sport

2016.06.30. 16:03

Hat abonyi érem a kemény munkáért

Tregova Zsófi az első, Kulina Szamanta és Végh Csege a második, Láng Zsolt, Kulina Regina, Szabó Zoltán és Angyal Attila a harmadik helyen végzett.

B. Cs.

Hat érmet gyűjtött az FSC Hono Dojo tizenegy indulója az Össz Kyokushin Utánpótlás Világbajnokságon. A 19 nemzet 577 versenyzőjét felvonultató szentesi rendezvényen a füzesabonyiak közül Tregova Zsófi az első, Kulina Szamanta és Végh Csege a második, Láng Zsolt, Kulina Regina, Szabó Zoltán és Angyal Attila a harmadik helyen végzett.

– Mintegy fél éven át tartó, edzőtáborokkal tarkított, heti hat tréninget tartalmazó kemény munka előzte meg a vb-n történt szereplést – magyarázta Láng Zsolt szakosztályvezető. – Az éjszakába nyúló versenyen karatékáink szép eredményeket értek el, ami nem jöhetett volna létre Nagy Csaba polgármester irányította helyi önkormányzat, és a Varga Zoltán vezette Autorent-Eger támogatása nélkül.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Az FSC Hono Dojo fiataljai világeseményen szerepeltek kiváló eredményeket elérve Beküldött fotó
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!