Sport

2016.10.05. 11:28

Edzői A licencet szerzett - 64 évesen

Hegyi Sándor azon ritka megyénkbeli edzők tartozik, aki immár A licences végzettséget tudhat magáénak. A 64 éves felsőtárkányi sportember nagy elkötelezettje a futballnak, és további terveket szövöget.

Bódi Csaba

– Hasonló korú kolléga fogadhatott gratulációt a Telkiben rendezett diplomaosztón?

– Nem, én voltam a legidősebb, a többség a harmincas korosztályhoz tartozott, de akadtak idősebbek is, mint például Vlaszák Géza, Mónus Tamás vagy éppen Szász Ferenc – árulta el a HEOL-nak Hegyi Sándor.



– A fizikai teszt simán ment?

– Igen, teljesítettem, mint ahogy a felvételi során is megfeleltem, majd pedig az írásbeli vizsgán is túljutottam. Akadt persze, aki előzetesen azt jósolta, hogy úgysem fog sikerülni, de már csak azért is megmutattam, hogy képes vagyok helytállni. A fizikai teszt sikere nyilván annak is köszönhető, hogy mindennap futok.

– Ezzel a képzettséggel akár NB II-es csapatot is irányíthatna? Kapott már ajánlatot?

– Nem kaptam. A tárkányi 8–9 éveseket edzem, bízva persze abban, hogy lesz majd lehetőségem átadni mindazt, amit tanultam és tapasztaltam az évek során. Senki helyére nem pályázok, és nem nyomulok. Képzem magam, hogy több mindent közvetíthessek. Az edzői diploma után most a nyelvtanulás izgat. Megvan bennem hozzá a kellő önmotiváció, mint ahogy a különböző   szintű edzői tanfolyamok esetében is megvolt. Szeretem a futballt és tenni akarok érte.

 [caption id="" align="alignleft" width="650"] Hegyi Sándor joggal örülhetett Beküldött fotó
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!