Sport

2016.10.08. 08:49

Mind egyes pont az életet jelentheti Híreséknek

A labdarúgó NB III Keleti csoportja 10. fordulójában Tállyára látogat az FC Hatvan.

S. K.

Tállya KSE (12.)–FC Hatvan (17.)
Tállya, szombat, 15.00. V.: Sándor Csaba (Takács A., dr. Kulcsár J.)

A nyáron alaposan átalakult Zagyva-parti gárda az elmúlt hetek kudarcai miatt a bajnoki tabella utolsó előtti helyére csúszott vissza. Barthel Gáborék a szezonnyitón aratott Újpest II elleni győzelmet (3–2) követően immár nyolc mérkőzés óta nem ízlelhették meg a sikert. A rivális Tállya kilenc összecsapáson tizenegy pontot szerzett.

– Nehéz feldogozni, hogy hétre-hétre úgy maradunk nyeretlenek, hogy igazából minden mérkőzésen dominálunk, helyzeteket alakítunk ki, a végén mégis az ellenfél örülhet – fogalmazott a Hírlapnak Híres Gábor, a hatvaniak vezetőedzője.

– Így volt ez legutóbb a REAC ellen is, amikor két szögletrúgás után, az egyéni hibáinkat kihasználva szerezte meg a három pontot érő gólokat a fővárosi együttes. Hihetetlen pechszériában vagyunk, sajnos Fortuna továbbra sincs mellettünk. A tabellán elfoglalt helyezést azért nem éljük meg katasztrófaként, mert nagyképűség nélkül állíthatom, ettől jóval többre vagyunk hivatottak, s hiszem, hogy előbb-utóbb fordul a kocka. Soros ellenfelünket kiváló labdarúgók alkotják, a borsodi pálya pedig valódi oroszlánbarlangnak számít, ahol nagyon nehéz sikert elérni. Mindent megteszünk azért, hogy átlépjünk a saját árnyékunkon, számunkra minden egyes pont az életet jelenti.

A várható kezdőcsapat

Gyulay – Purzsa, Barthel, Tóth M., Karácsony – Nagy D., Mundi, Ács Á., Labát – Nehéz, Szabó R. Sérült: Gyarmati, Czibolya, Szabó B. Eltiltott: –.

A további párosítás

Szombat, 15.00: Putnok–STC Salgótarján, Hajdúböszörmény–Rákosmente, REAC–Nyírbátor. Vasárnap, 15.00: Tiszaújváros–DVTK II, Jászberény–Újpest II, ESMTK–BKV Előre, DVSC-DEAC–Monor, MTK II–Kazincbarcika.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!