Közélet

2016.10.17. 15:40

Nyílt nap és véradás az egri kórházban

Az egészségtudatos életmódra, az egészségmegőrzésre, a betegségek megelőzésének fontosságára szeretné ráirányítani a lakosság figyelmét.

HEOL

Hatodik alkalommal szervez az egri Markhot Ferenc Kórház nyílt napot október 20-án, csütörtökön 10-16 óráig a lakosság számára. Helyszín a Rendelőintézet 1. emelete, ahol a fogadó pultnál tájékoztatást kapnak az érdeklődők. Várnak mindenkit, aki egészsége érdekében szívesen részt venne többféle szűrővizsgálaton. Az OVSZ Egri Területi Vérellátó önkéntes véradást szervez a helyszínen, számítanak a segíteni szándékozó véradókra.

Szűrőprogramok: vérnyomás, testzsír, testtömeg index, mell önvizsgálat tanítás, prosztata szűrés (PSA mérés, konzultációs lehetőség) koleszterin, vércukor mérés, melanóma szűrés, depressziós teszt, nőgyógyászati szűrés, diétás tanácsadás.

A szűrések befejeztével zenés műsor és tombola értékes nyereményekkel várja a résztvevőket.

A Markhot Ferenc Kórház a nyílt nappal az egészségtudatos életmódra, az egészségmegőrzésre, a betegségek megelőzésének fontosságára szeretné ráirányítani a lakosság figyelmét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!