Közélet

2016.11.04. 12:55

Civilek tanácskoztak a volt laktanyában

Hasznos eszmecserét tartottak csütörtökön annak a jogi fórumnak a résztvevői, mely tanácskozást a 2017. március 15-i határidővel kapcsolatos változásbejegyzési kötelezettségekkel kapcsolatos tudnivalók feldolgozása céljából hívtak össze.

S. S.

A Heves Megyei Civil Információs Centrum és az Egri Törvényszék szervezésében zajló eseményen, melynek a törvényszék ideiglenes elhelyezéséül szolgáló Dobó István Laktanya adott otthont előbb a megyénkben működő civil információs centrum munkájáról hangzott el rövid tájékoztatás.

Az ismertetést a centrumot jelenleg működtető Egri Norma Közhasznú Alapítvány vezetője, Somogyi Mónika tartotta. Az alapítvány elnöke beszélt azokról az ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásokról, amelyek nem csak jogi természetűek, hanem könyvelési, informatikai és pályázatírói támogatásként is igénybe vehetőek ingyenesen.

A tájékoztatást követően a civil információs centrumban működő jogi szakember, dr. Weisz Norbert tartott előadást azokról a kérdésekről, amelyekben jogi segítséget, közöttük a bíróság felé irányuló változásbejegyzési kérelmekkel kapcsolatosakat tudnak nyújtani a centrumban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!