Közélet

2016.12.04. 09:49

Adventi véradás ismét élő adásban

A Tv Eger megújult stúdiója december 5-én, hétfőn ismét átalakul véradó-hellyé.

SZ. E.

 Hosszú évek óta hagyomány, hogy adventi időszakban a médiamunkások a Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Szervezetével és a Területi Vérellátó munkatársaival karöltve véradást szerveznek. A szakemberek tapasztalatai szerint ugyanis ebben az időszakban csökken az önkéntesek száma, a karácsonyi készülődésben az emberek könnyebben elfelejtkeznek a lehetőségről, a Média Eger Nonprofit Kft. azonban ezzel a rendezvényével felhívja a figyelmet a véradás fontosságára.
Antal Anett, a Média Eger ügyvezető igazgatója arról tájékoztatott: a program 15 órakor kezdődik és délután 5 órától élő műsorral jelentkeznek, amelyben karácsonyi témák lesznek terítéken. Minden véradó egy-egy ajándékcsomaggal lesz gazdagabb.

– Akik idén eljönnek a Törvényház utca 15. szám alá, már egy megújult épületbe léphetnek be. A felújítás több mint 20 millió forintból valósult meg. A szerkesztőségünk 100 négyzetméterrel bővült, így már kulturált körülmények között tudjuk fogadni a vendégeinket, akik ezen a napon a kulisszák mögé is betekinthetnek – közölte Antal Anett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!