Sport

2016.12.03. 20:52

B. Braun: kijavították a hibákat

Lele Ákos vezérletével hatgólos győzelmet arattak a gyöngyösiek a Balmazújváros ellen.

Heol Sport

Fotó: CZIMER TAMAS

A Balmazújváros ellen játszotta az őszi szezon utolsó hazai mérkőzését B. Braun Gyöngyös csapata. Lassan indult be a találkozó, a tizedik percig mindössze négy találat esett. Az első félidő második felében azonban magára talált a gyöngyösi alakulat, és Lele, valamint Duris vezérletével a 25. percre ötgólosra növelték az előnyüket a hazaiak. A játékrész végét jelző sípszóig még kettőt sikerült közé tenni, így megnyugtató előnnyel kezdhette a vendéglátó a második félidőt, amelynek első tíz percében a tízgólos különbség is összejött. Azt követően már semmi sem veszélyeztette a B. Braun győzelmét, magabiztos sikerrel zárta a gárda a hazai szezont, de két idegenbeli meccs még hátravan, és a Ligakupában is meg kell mérkőzni a Balmazújvárossal.

A férfi NB I 12. fordulójában:
B. Braun Gyöngyös - Balmazújváros 27-21 (15-8)
Gyöngyös, 650 néző. V.: Bonifert F., Oláh V.
GYÖNGYÖS: Hudák, Ivanisevic, Holló M. - Országh 3, Urbán, Németh T., Kovacsics P. 2, Sipeki, Reznicek 2, Duris 6, Rasic 1, Hegedűs 2, Mester, Lele 10 (2), Juhász K. 1, Mikita. Edző: Debre Viktor
BALMAZÚJVÁROS: Paul, Pajkó - Simovic, Temesvári J. 2, Vujovic 2, Stonajovic 4, Balázs S. 2, Katzirz, Vranac 1, Bali 1, Vakhnovich, Hanták 4 (2), Tomic 1, Kekezovity 2 (1), Teleki, István P 2. Edző: Füzesi Ferenc.
Kiállítások: 14, ill. 12 perc.
Hétméteresek: 3/2, ill. 4/3.
Debre Viktor: - Ceglédi vereség után érkeztünk a találkozóba, ezért nagy nyomás volt rajtunk. Megpróbáltuk kijavítani a hibánkat, és ez sikerült is, jó volt a védekezésünk, a kapusunk jól védett, és megfelelő számú gólt lőttünk a győzelemhez. A második félidőben az előnyünkből éltünk, és a végére már nem koncentráltunk, de ez előfordul ilyen nagy különbség esetén. Örülünk a két pontnak, hellyel-közzel ott tartunk, ahol előzetesen elképzeltük.
Füzesi Ferenc: - Mindent megpróbáltunk, de olyan hullámvölgyeket produkáltunk, ami megpecsételte a sorsunkat. Az első félidő végén darabokra estünk, a második félidőben csak fellángolasaink voltak, azért pedig nem adnak pontot az NB I-ben.
Forrás: gykk.hu

[caption id="" align="alignleft" width="650"] A szurkolók Lele Ákost (28) választották a meccs legjobbjának Fotó: Czímer Tamás
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!