Közélet

2016.12.05. 12:22

Milyen a Dobó tér megújult karácsonyi arculata?

Arról kérdeztük az utca emberét, hogyan tetszik nekik az idei egri advent a Dobó téren.

HEOL

Vízkeleti Katalin (17), Boconád:
– Nekem nagyon tetszik, és azt hiszem, nyugodt szívvel elmondhatom, hogy sokkal jobb, szebb most, mint amilyen az előző években volt. A barátnőimmel a minap ittunk kint forró csokoládét is, nagyon finom volt, s ahogyan ott álltunk, kortyoltuk a forró italt, s körbenéztünk, csodálatos volt a hangulat. Bár nagyon hideg van mostanában, ennek ellenére is nagyon jó kint lenni a Dobó téren.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Vízkeleti Katalin
[/caption]

Vigh Eszter (17), Verpelét:
– Megmondom őszintén, nem emlékszem már, milyenek voltak a tavalyi Dobó téri fények, nem figyeltem meg. Most azonban feltűnt, hogy idén nagyon szép a téren minden. Nagyon tetszik! Nagyon szépek a fények, a karácsonyfa, a megvilágított vár is. Nem találok benne kifogásolnivalót, úgy ahogy van, abszolút elégedett vagyok a mostani, karácsonyi Dobó téri hangulattal, arculattal.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Vigh Eszter
[/caption]

Molnár Melinda (17), Mezőkövesd:
– Nekem nagyon tetszik a Dobó tér megújult karácsonyi arculata. Tetszenek a fenyőfa díszei, fényei, s kreatívnak tartom a körkialakítást is. Amit azonban megjegyeznék, az, hogy nem szerencsés, hogy a színpad hátulra, oldalra került. Alig látszik, és így sokan nem láthatják jól a koncerteket. Tetszik a mostani arculat összességében, de megmondom őszintén, hogy jobban tetszett a tavalyi.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Molnár Melinda
[/caption]

Farkas Anett (27), Eger:
– Nagyon tetszenek a fények, a váré különösen. A szemétkérdés nem megoldott. Kevés szemetes van, hamar összegyűlik a szemét. Kellene szerintem egy közmunkás, aki összeszedi őket, esetleg tegyenek ki több kukát. Az adventi bögre nagyon klassz ötlet! Az, hogy a kapu oldalt van, nem tetszik. Ha ismét lesz kiállított Mikulás, akkor az idei arculat jobban tetszik, ha nem, akkor a tavalyi.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Farkas Anett
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!